SERVICII OFERITE

- Consultanta in vederea achizitiei si amplasarii spatiului echipamentului radiologic

- Instalare ,montare  echipamente de control bagaje cu raze X si porti detectoare de metale.

- Program de mentenanta periodica a echipamentelor

- Cursuri autorizate CNCAN radioprotectie nivel 1 si 2

- Dezmembrarea/dezafectarea echipamentelor radiologice

EXPLICATII

INSTALARE/MONTARE: Inseamna activitatea de ansamblare si/sau de punere in functiune a instalatiilor radiologice la locul de utilizare autorizat,verificarea si predarea lor bebeficiarilor la parametrii prevazuti de producator in documentul tehnic insotitor al instalatiei.

MENTENANTA: inseamna activitatea de mentinere in buna stare de functionare a instalatiei radiologice prin operatiuni periodice,preventive,prevazute de producator in manualul de utilizare.

REPARAREA: inseamna activitatea de aducere a instalatiei radiologice in parametrii normali de lucru , prin alte operatiuni decat cele de intretinere ,ca urmare a aparitiei unor defecte in functionarea avesteia.Se includ operatiunile de schimbare a sursei sau ansamblului sursa chiar daca aceasta operatiune este necesara ca urmare a scaderii activitatii sursei sub valoarea minima utila.

DEZMEMBRAREA / DEZAFECTAREA: operatiunea de demontare a instalatiei radiologice in componente, in vederea unei posibile utilizari ulterioare sau pentru casare si eliminare ca deseu.