Clientii, profesionismul si expertiza. Acestia sunt cei trei piloni care au stat la baza infiintari companiei XRAY CONSULT & TECH LTD in anul 2012.

Clientii nostri sunt reprezentati de companiile si institutiile care utilizeaza in activitatea lor echipamente radiologice pentru controlul bagajelor si a coletelor cu raze X ce intra sub incidenta reglementarilor CNCAN. In intampinarea lor venim - de peste 5 ani – atat cu produse performante, cat si cu servicii de consultanta si mentenanta a echipamentelor. Insa de ce au ales acestia XRAY CONSULT?

Deoarece profesionismul reprezinta centrul fiecarei noastre actiuni, deoarece consideram ca accesul facil la servicii de calitate reprezinta cea mai buna carte de vizita pe care v-o putem prezenta. Un profesionist va recomanda cel mai bun produs, potrivit nevoilor dumneavoastra atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Un profesionist sta intotdeauna in spatele produselor comercializate si serviciilor prestate, asigurandu-se ca acestea se pliaza pe standardele in vigoare. Iar la noi nu veti gasi un profesionist, ci o echipa intreaga!

Expertiza este principalul nostru atu. Indiferent de functia ocupata ori de rolul purtat in companie, fiecare persoana din echipa XRAY CONSULT este experta in domeniul sau. Iar acest colectiv dinamic, avand suportul unor ingineri si fizicieni tineri, dar cu vasta experienta, a fost si va fi in continuare alaturi de clienti.

Prin urmare, valorile companiei noastre se bazeaza pe expertiza, servicii exceptionale pentru clienti, profesionism si dedicare. Iar daca acestea nu reprezinta argumente suficiente, permiteti-ne sa va spunem concret si punctual de ce noi suntem partenerul dumneavoastra ideal:

 - pentru ca noi oferim consultanta calificata ce poate raspunde tuturor cerintelor legislative si tehnice din domeniul radiatiilor ionizante;

 - deoarece aici veti gasi servicii de mentenanta periodica si de intreventie la cerere pentru echipamente de control bagaje cu raze X si portale detectoare de metale;

 - intrucat comercializam echipamente de control bagaje cu raze X si porti detectoare de metale;

 - pentru ca suntem la zi cu legislatia in vigoare si tendintele pietei de echipamente control bagaje si colete suspecte cu raze X.


CERTIFICARI / AUTORIZATII